Waar kunt u ons vinden?

Voor psychosociale begeleiding en huisvesting kunt u zich aanmelden op ons spreekuur. Dit spreekuur is op woensdagavond (20:00-22:00 uur) en op vrijdagmiddag (14:00-15:30 uur). Het spreekuur op woensdagavond vindt alleen plaats op afspraak. Voor het vrijdagmiddagspreekuur stellen wij het op prijs dat u een afspraak maakt, maar u kunt ook tot 15.30 uur zonder afspraak langslopen en kijken of er ruimte is voor een intakegesprek. 

Tijdens dit intakegesprek zullen twee medewerkers van de SCH met u in gesprek gaan en uw gegevens noteren.  Vervolgens wordt gekeken met welke hulp u gebaat bent en of u bij ons op het juiste adres bent. U wordt altijd binnen vier weken teruggebeld door de coördinatoren. 

Als u twijfelt om langs te komen op het spreekuur, neem gerust contact op met een van de coördinatoren om uw situatie te bespreken.  Iedere werkdag is één van de coördinatoren aanwezig op het hofje.

Aanmelding voor SchuldHulpMaatje kan via het aanmeldformulier of via de voicemail. Er wordt binnen drie werkdagen contact met u opgenomen om een afspraak te maken.

Adres:
Groeneweg 42, hofje 7
2801 ZD
Gouda

Telefoon:
0182-525925

E-mail:
info@swanenburghshofje.nl

Stuur ons een berichtje

U kunt een bericht sturen via het onderstaande formulier. Wij zullen binnen twee werkdagen contact met u opnemen.